Advertisement

"Hamdolsun Beşiktaşlıyız"

Yazı başlığı geçtiğimiz dönemlerde Akatlar'da açılan bir pankarttan. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın; "Hamdolsun kriz teğet geçti" sözüne paralel olarak Beşiktaş Basketbol şubesindeki sıkıntılara yapılan vurguya ithafen açılmıştı. O dönem için güncel bir konuya gayet yaratıcı fikirle oluşan bu pankart halen bile geçerliliğini sürdürüyor ne yazıkki..

Beşiktaş'ta yine ödemelerin aksadığı geçtiğimiz hafta BJK Basket sitesinde yazılmıştı. Bugün de oyuncular yaklaşık 2-3 aydır aksayan ödemelerine dikkat çekmek için antrenmana çıkmama kararı aldı ve olay medyaya yansıdı. Transferi biraz şube dışı kaynaklardan sağlanan Allen Iverson dışında tüm oyuncuların alacaklarında aksama var şu an için..

Bu arada sadece tek antrenmanın boykot edildiğini ve bu olayın ardından bizzat Başkan Yıldırım Demirören'in talimat vererek Cuma gününe kadar ödemelerin yapılacağının garantisini verdiğini belirtelim. Yani bundan sonra antrenman boykotu olmayacak bir süre daha, şimdilik kısa vadede çözüme kavuştu bu sıkıntı..

Daha önce sıkça dile getirdiğimiz transfer konusu da bu maddi sıkıntılardan dolayı rafa kaldırıldı Siyah-Beyazlılarda. Coach Burak Bıyıktay bir pivot transferi düşünüyordu ama mevcut şartlarda mümkün olmadığı için transfer çalışmalarına ara verildiğini söyleyebiliriz ekstra bir durum olmaz ise..
"Hamdolsun Beşiktaşlıyız" "Hamdolsun Beşiktaşlıyız" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.