Advertisement

Recep Tokgöz'den Federasyona Ağır Eleştiri

Koç Ahmet Kandemir'e verilen 2 maçlık cezanın ardından federasyona ateş püsküren Antalya BŞB Başkanı Recep Tokgöz yaptığı açıklamalarda federasyonun bir çiftlik gibi yönetildiğine değinmiş. Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile konuşma isteğinin başkan tarafından geri çevrilmesine ise apayrı bir kızgın Recep Tokgöz. Tam olarak açıklamaları şu şekilde başkanın:

“Antrenörümüz Ahmet Kandemir’e verilen cezalarla ilgili olarak Turgay Demirel’i telefonla aradım. Ancak kendi istediği saatte görüşebileceğimizi, ayrıca beni dinlemek zorunda da olmadığını belirtti. Konuşmalarının içinde bana kaç yıldır sporla uğraştığımı sordu. Bir federasyon başkanı kulüp başkanını dinlemeyecek de kimi dinleyecek? Kulüp başkanları yöneticidir, sporcu değil. Geçmişte sporculuk yapmış da olabilirler, yapmamış da.
Federasyonun Anadolu kulüplerine farklı bir gözle bakmakta ve kölesi gibi davranmaya çalışmaktadır. Antrenörümüz Ahmet Kandemir’e verilen cezaların örneği var mıdır? Bunun arkasında referandum gününü çifte mutluluk olarak yorumlayan zihniyet mi yatmaktadır?”
Recep Tokgöz'den Federasyona Ağır Eleştiri Recep Tokgöz'den Federasyona Ağır Eleştiri Reviewed by Adsız on 15:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.