Advertisement

Shammond Williams Oyak Renault'da

Geçtiğimiz hafta içerisinde Jonathan Gibson ile yollarını ayırdıktan sonra guard rotasyonuna takviye için çalışmalarını sürdüren Oyak Renault, NBA patentli guard Shammond Williams ile anlaştı..

Haberi ilk olarak Murat Aşık twitter hesabı üzerinden paylaştı bizlerle. 35 yaşındaki deneyimli oyuncu, son olarak İspanyol ekibi Unicaja Malaga'da forma giymişti. 1998 yılında Atlanta Hawks forması ile NBA'e adım atan yıldız oyuncu, son olarak 2006-2007 sezonunda Los Angeles Lakers forması ile NBA'de mücadele etmişti..

Ünlü NBA yıldızı Kevin Garnett'in de kuzeni olan Shammond Williams'ın lisans işlemleri yetiştirilirse, önümüzdeki hafta oynanacak Türk Telekom karşılaşmasında forma giymesi bekleniyormuş bu arada. Yerinde bir hamle görünüyor kağıt üzerinde. Tecrübesi ile çok şey katacaktır takıma, böylesine önemli bir oyuncuyu ligimizde görmekte ayrı bir keyif verir basketbolseverlere..

Ekleme: Arkadaşlar hatırlattı iyi oldu, 1998-1999 sezonunda Ülkerspor forması ile Ligimizde de 4 maçta görev almıştı deneyimli oyuncu. İstatistikleri de burada. Tabi yaşına paralel olarak eski performanslarını göstermesi zor ama tecrübesi ile fark yaratacağı kuşkusuz..
Shammond Williams Oyak Renault'da Shammond Williams Oyak Renault'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:01 Rating: 5

3 yorum:

basketçi dedi ki...

2. kez ligimizde :)
ilk olarak anderson'un sakatlığında ülkere gelmiti
çok iyi oynamasına rağmen anderson iyileşince geri göndermişlerdi

Unknown dedi ki...

zamanında ülkerde de forma giymişti.

Adem dedi ki...

Ülker'den kendi isteğiyle ayrılmıştır. Müthiş oynuyordu gerçekten. Hâlen gözümün önündedir bi Beşiktaş maçı, smaçları falan. Tabi 10 sene oldu...

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.