Advertisement

Furkan'dan İyi Haber

Pınar Karşıyaka'nın bugün Fenerbahçe Ülker ile oynadığı karşılaşmanın uzatma bölümünde sakatlanan genç yıldız Furkan Aldemir'in ayak bileğinde kırık ya da yırtık olmadığı, yaklaşık 3 hafta sonra parkelere dönebileceği açıklandı..

Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Basın Sözcüsü Gökhan Şensan'ın, NTV Spor'da yer alan açıklamasında; Furkan'ın sakatlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede çekilen röntgende herhangi bir kırığa rastlanmadığını, MR'da da bağlarda herhangi bir kopma ve yırtığın bulunmadığının tespit edildiğini söyledi.

Şensan, Furkan'ın sağ ayak bileği bağlarındaki esneme nedeniyle yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacağını da sözlerine eklemiş. Sevindirici bir haber bu çünkü maç sırasında içimizi burkan görüntülerdeki izlenimlerimizde kırık olma ihtimalinin hayli yüksek olduğu görünüyordu. Yine sağlıklı bir şekilde, en kısa sürede sahalara döner umarım genç oyuncu. Hem Furkan'a, hem de Pınar Karşıyaka camiasına geçmiş olsun diyoruz buradan..

Ekleme: Bu arada genç oyuncu, twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı az önce. Bugün çekilen MR'da sadece esneme tespit edildiğini fakat oluşan ödemden dolayı MR'ın çok net olmadığını ve 22 Aralık Çarşamba günü bir kez daha MR'a girerek daha net bilgiler alınacağını iletti Furkan..
Furkan'dan İyi Haber Furkan'dan İyi Haber Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.