Advertisement

Uşak Sportif'te Warren ve Zupan Kalıyor.

Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda yakaladığı çıkış ile dikkatleri çeken Uşak Sportif, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başlarken, iç transferde iki yabancı oyuncusu ile sözleşme yeniledi. Maçkolik'in haberine göre; Uşak Sportif transfer komitesi başkanı Osman Tekbaş, bu sezon takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan isimlerden Chris Warren ve Miha Zupan ile sözleşme yenilediklerini açıkladı.

Osman Tekbaş, imzalarla ilgili yaptığı açıklamalarda, "Daha önce sözleşmeleri devam eden oyunculara ilave olarak teknik ekibin istekleri doğrultusunda kadromuzun iskeletini koruyarak 2 yabancı oyuncunun daha transferini bitirdik. Dış transferde daha önce Rahim Rizvanoğlu'nu kadromuza katmıştık. İlerleyen günlerde transferlerimiz devam edecek." dedi. Tekbaş, bazı yalan transfer haberlerine itibar etmemek gerektiğini de söylerken; "Bu sezon yakaladığımız başarıyı, önümüzdeki sezon da tekrarlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki ve 1.78 boyundaki ABD'li oyun kurucu Christopher Warren, bu sezon Uşak Sportif formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 32 maçta görev yaptı. Oynadığı maçlarda ortalama 30.8 dakika sahada kalan Warren, sezonu da; 13.2 sayı, 1.4 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları ile kapatmıştı. Sloven milli oyuncu Miha Zupan ise bu sezon Uşak Sportif formasıyla ligde 32 maçta forma giydi. Geçtiğimiz sezonu da Türk Telekom'da geçiren 32 yaşındaki ve 2.05 boyundaki Sloven power forvet, bu sezon oynadığı maçlarda ortalama 20.5 dakika sahada kalarak; 9 sayı, 3.5 ribaund ve 1 asist ortalamaları ile sezonu tamamlamıştı.
Uşak Sportif'te Warren ve Zupan Kalıyor. Uşak Sportif'te Warren ve Zupan Kalıyor. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 06:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.