Advertisement

İstanbul B.Ş.B'de Üç İmza

Önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, iç transferde üç oyuncusu ile anlaşma sağladı. Federasyon Kupası zaferiyle başladığı sezonda play-off'a yedinci sırada girmesine rağmen finale kadar yükselerek Beko Basketbol Ligi vizesi alan İstanbul ekibi, iç transferde; İlker Türel, Hadi Özdemir ve Genco Ozan Dilik ile yeniden anlaşma sağladı..

Takımın tecrübeli isimlerinden olan guard İlker Türel, 31 yaşında ve 1.90 boyunda. Bu sezon İstanbul ekibinin formasıyla TB2L'de 39 maçta görev yaptı. Oynadığı maçlarda ortalama 19.2 dakika sahada kalan deneyimli guard, sezonu da; 6.7 sayı, 1.8 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları ile tamamladı.

31 yaşındaki ve 2.03 boyundaki power forvet Hadi Özdemir de bu sezon ligde 39 maçta forma giydi. Oynadığı bu maçlarda ortalama 27.2 dakika sahada kalan Özdemir, sezonu da; 11.3 sayı, 6.3 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarıyla kapattı.

İstanbul ekibinin kadrosunda tuttuğu bir diğer isim olan Genco Ozan Dilik ise 23 yaşında ve 1.91 boyunda. Bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi formasıyla TB2L'de 19 maçta görev yapan genç guard, oynadığı maçlarda 10.5 dakika sahada kalarak; 3.8 sayı, 1.6 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile sezonu noktaladı.
İstanbul B.Ş.B'de Üç İmza İstanbul B.Ş.B'de Üç İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.