Advertisement

Rahim Rızvanoğlu, Uşak Sportif'te.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif, bu sezon TB2L'de asist kralı olan oyun kurucu Rahim Rızvanoğlu ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan, yaptığı açıklamada; bu sezon İstanbul Teknik Üniversitesi formasıyla Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 7,2 asist ortalaması tutturarak bu alanda lig birincisi olan Rahim Rızvanoğlu ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Takımda Justin Carter ve Alper Saruhan'ın sözleşmelerinin devam ettiğini kaydeden Erdoğan, “İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor, ayrıca takip ettiğimiz oyuncular da var. Ancak federasyonun yabancı oyuncu sayısıyla ilgili alacağı kararı bekliyoruz. Yabancı oyuncu sayısının artması ihtimalinde transfer stratejimizi ona göre belirleyeceğiz" dedi.

Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde İstanbul Teknik Üniversitesi forması giyen 28 yaşındaki ve 1.84 boyundaki Rahim Rızvanoğlu, ligde oynadığı 34 maçta ortalama 31.2 dakika sahada kalarak; 8.4 sayı ve 7.2 asist ortalamalarıyla sezonu kapatmıştı.
Rahim Rızvanoğlu, Uşak Sportif'te. Rahim Rızvanoğlu, Uşak Sportif'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.