Advertisement

Paul Harris'ten Royal Halı Gaziantep'e 2 Yıllık İmza

Transferin hızlı ekiplerinden Royal Halı Gaziantep, kadrosuna önemli bir takviye daha gerçekleştirdi ve ABD'li forvet Paul Harris ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Harris, geçtiğimiz günlerde bir Türk takımından 225 bin Dolar'lık bir teklif aldığını açıklamıştı..

1986 doğumlu olan 1.93'lük Harris, Syracuse'den mezun olduktan sonra 2009 NBA Draftına girmiş fakat seçilmemişti. O dönem Minnesota Timberwolves ile Yaz Ligi'nde mücadele eden Harris, ardından Utah Jazz'ın sezon öncesi kadrosuna dahil edilmiş fakat yaşadığı sakatlık sonrası serbest bırakılmıştı. Bu sezon ise Fransız ekibi SLUC Nancy forması giyen Paul Harris, orada sezonu tamamladıktan sonra geçtiğimiz günlerde, daha önce iki kere daha formasını giydiği Filipinler ekibi Talk 'N Text Tropang Texters ile kısa süreli bir anlaşma sağlamıştı.

Bu sezon Nancy forması ile Fransa Ligi'nde 37 maçta forma giyen Paul Harris, Talk 'N Text Tropang Texters forması ile de Filipinler Ligi'nde 2 maçta görev yaptı. Fransa Ligi'nde oynadığı maçlarda ortalama 25 dakika sahada kalan ABD'li forvet, sezonu da; 13.1 sayı, 6.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla tamamlarken, Filipinler Ligi'nde oynadığı 2 maçta ise ortalama 43 dakika sahada kalarak; 29.5 sayı, 14 ribaund ve 4 asist ortalaması tutturmuştu.
Paul Harris'ten Royal Halı Gaziantep'e 2 Yıllık İmza Paul Harris'ten Royal Halı Gaziantep'e 2 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.