Advertisement

TED Ankara Kolejliler'de Yeni Coach Burak Gören.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden TED Ankara Kolejliler'de baş antrenörlüğe, son iki sezondur başkent ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapan Burak Gören getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, bugün TED Ankara Kolejliler'in kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Erman Ilıcak; " Uzun vadede çalışmayı planladığımız Burak Gören'in ligde başarılı olacağına inancımız tam. Yaptığımız anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. " dedi. Törende konuşan Burak Gören ise: "Böyle köklü bir kulüpte baş antrenör olarak çalışmanın sorumluluğunu biliyorum ve Kolejliler'i en iyi şekilde temsil edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Ankara basketbolunun deneyimli teknik adamlarından olan Burak Gören, 2002-2006 arasında Büyük Kolej, 2007-2008 sezonunda Casa TED Ankara Kolejliler, 2009-2012 arasında Hacettepe Üniversitesi ve son iki sezon da Aykon TED Ankara Kolejliler'de yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.
TED Ankara Kolejliler'de Yeni Coach Burak Gören. TED Ankara Kolejliler'de Yeni Coach Burak Gören. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.