Advertisement

Royal Halı Gaziantep'te Antrenman Salonu Sıkıntısı

Bu sezon FIBA Eurochallenge Cup'ta üçüncü olarak ülkemizi başarıyla temsil eden Royal Halı Gaziantep, antrenman salonunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Telgraf.net'ten Ulaş İnbaşı'nın haberine göre, Royal Halı Gaziantep'in kulüp binası ve antrenman salonunun yer aldığı bölge, viyadük yapılması düşüncesiyle belediye tarafından yıkılmak isteniyor..

Telgraf.net sitesinin haberi şu şekilde;

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Royal Halı Gaziantep’e kullandığı salon ile ilgili kötü haber. Mor-sarılıların aynı zamanda idari bina olarak kullandığı salon, belediye tarafından viyadük yapılmak için yıkılacak. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ait olan salon ve hemen yanındaki güreş eğitim merkezi için müdürlük itiraz ederken, itiraz kabul edilmezse birkaç ay içinde Royal Halı Gaziantep basketbol takımı salonsuz kalacak.

Sezon içinde Royal Halı Gaziantep’in antrenman salonu olarak kullandığı kompleks aynı zamanda kulübün idari binası. Toplantı salonundan fitness'a, koç odasından yemekhaneye kadar tüm donanımların kurulu olduğu salonda aynı zamanda çalışanlar kalıyor. Altyapı takımlarının da antrenman salonu eksiğini gideren salonun yıkılması durumunda Royal Halı Gaziantep takımı da sokakta kalacak.

Gaziantep ismini Avrupa’da kürsüye çıkaran Royal Halı Gaziantep’in tedirgin edici bir durumla karşı karşıya kalması sezon öncesi sıkıntıları da beraberinde getirirken, sorunun kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor. Kentte Royal Halı Gaziantep’in antrenman sahası olarak kullanabileceği iki salon daha bulunurken, bu salonlar çok amaçlı kullanıldığı için kulübün yerleşebileceği bir yapı yok. Öte yandan spor kompleksi yönünden fakir bir kent olan Gaziantep’te iki ayrı spor kompleksinin yıkılarak, yol ya da viyadük yapılması da büyük bir yanlış olarak ortada duruyor. 
Royal Halı Gaziantep'te Antrenman Salonu Sıkıntısı Royal Halı Gaziantep'te Antrenman Salonu Sıkıntısı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.