Advertisement

Ankaralı'ya Kıtalararası Görev

Türk basketbolunun başarılı hakemlerinden Recep Ankaralı, FIBA Kıtalararası Kupası maçında görev yapacak. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 26-28 Eylül'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde Turkish Airlines Euroleague şampiyonu Maccabi Electra ile Amerika şampiyonu Flamengo Rio de Janeiro takımları arasında oynanacak FIBA Kıtalararası Kupası müsabakalarında, uluslararası hakemlerden Recep Ankaralı'nın FIBA tarafından görevlendirildiği bildirildi.

Açıklamada, milli takımlar arasında düzenlenen en üst seviye organizasyonlarda düdük çalan Ankaralı'nın, kulüpler seviyesindeki tüm final müsabakalarını yönettikten sonra kıtalararası şampiyonalarında da görevlendirilmesinin önemi vurgulandı.

Recep Ankaralı da Porto Riko'dan Jorge Vasquez ve İspanya'dan Daniel Hierrezuelo ile görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu seviyede oynanan bir karşılaşmayı yönetecek olmanın gururunu yaşıyorum. Bizden önce Türk hakemliğine önemli katkılar yaparak önümüzü açan tüm hakem ağabeylerimizden aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyarak, bizden sonra gelecek genç hakemlerin emin adımlarla ilerlemesini sağlamaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Ankaralı'ya Kıtalararası Görev Ankaralı'ya Kıtalararası Görev Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.