Advertisement

Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Raporu

Galatasaray Liv Hospital'de Fenerbahçe Ülker ile oynanan Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçında yaşanan sakatlıklardan sonra oyuncuların son durumlarıyla ilgili olarak bir açıklama geldi.

Sarı-Kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Galatasaray Liv Hospital Takım Doktoru Adnan Bağrıaçık sporcularımızın son sağlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Dün akşam final serisinin 1.maçında Fenerbahçe Ülker’le karşılaşan takımımızda maç sırasında aldığı darbe ile kaşı açılan oyuncumuz Pops Mensah Bonsu’ya  4 dikişi atıldı. Maçın ilk yarısında yine ağzına gelen darbeyle dişi kırılan Carlos Arroyo’da maçı bu şekilde tamamladı, maç sonrası LİV Hospital Diş Bölümünce tedavisi gerçekleştirildi. Yine maçın ilk yarısında kaburgasında aldığı darbeyle maçı tamamlayan Furkan Aldemir’in maç sonu yapılan tetkiklerde kırık saptanmazken kaburgada kemik ödemi tespit edildi. Maça iğneyle çıkan Ender Arslan’ın kasığındaki sakatlığı devam ediyor. 4 oyuncunun da Perşembe günü oynanacak serinin 2. maçında oynayıp oynayamacağı maç günü belli olacak. 

Op. Dr. Adnan BAĞRIAÇIK
Takım Doktoru"
Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Raporu Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Raporu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.