Advertisement

Sean Marshall'dan Trabzonspor'a 2 Yıllık İmza

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, ABD’li forvet Sean Marshall ile anlaşmaya vardı. Son olarak Aliağa Petkim kadrosunda yer alan 29 yaşında ve 1.98 boyundaki Marshall, ülkemizde ayrıca; Pınar Karşıyaka ve Erdemirspor formaları da giymişti.

Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu, transferle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, "Aliağa Petkim'den Sean Marshall ile 1+1 yıllık sözleme imzaladık. Sean Marshall kendisini ispat etmiş bir oyuncu. İyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Trabzonspor'a vereceği çok şey var. Kendisinden beklentilerimiz bir hayli fazla olacak" dedi.

Ligde uzun süre sayı krallığını kovalayan Sean Marshall, maddi nedenlerden ötürü sezon içinde ayrıldığı Beko Basketbol Ligi’nde Aliağa Petkim formasıyla 20 maça çıkmış, sezonu da; 21.3 sayı, 5.2 ribaund ve 3.1 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı. ABD'li forvet, Torku Konya Selçuk Üniversitesi karşısında 36 dakika sahada kalarak 9/11 iki sayılık ve 5/9 üçlük isabeti bulmuş ve 40 sayı - 7 ribaund ile ligdeki en iyi performansını sergilemişti. Marshall, yeni takımı Trabzonspor Medical Park'a karşı ilk maçta 18 sayı üretirken, ikinci maçta ise 14/26 saha içi isabetiyle 37 sayı ve 7 ribaund kaydetmişti.
Sean Marshall'dan Trabzonspor'a 2 Yıllık İmza Sean Marshall'dan Trabzonspor'a 2 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.