Advertisement

Josh Mayo, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi, ABD'li guard Josh Mayo ile 1 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki ve 1.82 boyundaki Mayo, son olarak İtalyan ekibi Virtus Roma forması giyiyordu..

Sezona bir başka İtalyan ekibi Sutor Montegranaro'da başlayan Joshua Andrew "Josh" Mayo, ardından geçtiğimiz Şubat ayında Virtus Roma'ya transfer olmuştu. Sutor Montegranaro ile İtalya Ligi'nde 19 maça çıkan Mayo, ortalama 31.9 dakika sahada kalarak; 16.2 sayı, 2.3 ribaund ve 4.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Daha sonra kadrosuna dahil olduğu Virtus Roma ile ligde 17 maça çıkan ABD'li guard, oynadığı bu maçlarda ise ortalama 25.9 dakika sahada kalarak; 10 sayı, 1.9 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları tutturdu.

Konya ekibinde Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalya'da forma giyen oyun kurucu Mayo ile anlaştıklarını söyledi. Mayo'nun takıma katkı sağlayacağını düşündüğünü belirten Öten, "Önümüzdeki sene takımımızda forma giyecek. Bu önemli transferin gerçekleşmesi için son derece gayret gösterdik. Kulübümüze ve oyuncumuza hayırlı olsun" dedi. Öten, transfer çalışmalarına devam ettiklerini, takıma katkı sağlayacak oyuncularla anlaşmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
Josh Mayo, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Josh Mayo, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.