Advertisement

Mesut Ademoğlu, Konya Torku Selçuk Üniversitesi'nde.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi, son olarak Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Vestel'den Mesut Ademoğlu'nu renklerine bağladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, deneyimli oyuncu Mesut Ademoğlu ile 1 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Başantrenör Aziz Bekir'in isteği doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdiklerini belirten Öten, "Ademoğlu, kişiliği ve duruşuyla çok düzgün biri. Takıma katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İnşallah kendisine ve takımımıza hayırlı olsun" dedi. Öten, transfer çalışmalarına devam ettiklerini, kısa süre içerisinde takıma faydalı olacak oyuncularla anlaşacaklarını ifade etti.

32 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Mesut Ademoğlu, geride bıraktığımız sezonda TB2L'de 37 maçta görev yapmıştı. Oynadığı maçlarda ortalama 24 dakika sahada kalan tecrübeli power forvet, 115/227 ikilik ve 35/131 üçlük isabeti bulduğu sezonda; 10.8 sayı, 4.7 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturdu.
Mesut Ademoğlu, Konya Torku Selçuk Üniversitesi'nde. Mesut Ademoğlu, Konya Torku Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.