Advertisement

ULEB Euro Cup'ta Kritik Hafta

ULEB EuroCup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Banvit ve Galatasaray Medical Park, bu hafta içerisinde gruplarındaki dördüncü maçlarına çıkacaklar.

D Grubu’nda ikinci devre ilk maçına çıkacak olan Banvit, Ukrayna temsilcisi Azovmash Mariupol takımına konuk olacak. Mariupol şehrinde Spor Complex Azovmash Arena’da yarın akşam oynanacak karşılaşma TSİ 18:00’da başlayacak ve Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

İkinci tur vizesi yolunda oldukça önemli olan karşılaşma öncesinde temsilcimiz iki galibiyetle ikinci sırada yer alırken, galibiyetsiz Azovmash Mariupol ise son sırada bulunuyor. İki takım arasında geçtiğimiz hafta Bandırma’da oynanan maçta gülen taraf 97-81’lik skorla Banvit olmuştu. Temsilcimizde, sakatlığı süren deneyimli guard Serkan Erdoğan, bu maçta görev yapamayacak.


Kupada yer alan bir diğer temsilcimiz Galatasaray Medical Park ise E Grubu’ndaki dördüncü hafta maçında Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak. Yarın akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ve Lig TV 3 kanalından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 20:15 olarak açıklandı.

Grupta iki galibiyet ile ikinci sırada yer alan Sarı Kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanıp liderlik şansını sürdürmek ve ilk ikiye girip Top 16’ya kalmak yolunda önemli bir adım atmak hedefinde. Temsilcimiz geçen hafta deplasmanda karşılaştığı rakibine 91-66 yenilmişti. Kuban ise grupta aldığı üç galibiyetle lider durumda bulunuyor. Sarı-Kırmızılılarda sakatlığı geçen Henry Domercant, bu maçta görev yapabilecek.

ULEB Euro Cup'ta Kritik Hafta ULEB Euro Cup'ta Kritik Hafta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.