Advertisement

Avrupa Kupalarında Haftanın Programı

Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden takımlarımız, bu hafta yine önemli maçlarda ter dökecekler. Turkish Airlines EuroLeague, ULEB EuroCup ve FIBA EuroChallenge Cup'ta mücadele edecek erkek basketbol takımlarımız, haftayı kayıpsız geçerek avantaj arayacaklar..

Turkish Airlines EuroLeague'deki üç temsilcimiz de altıncı haftaya 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle giriyor. 3 ekibimizin de oynayacağı karşılaşmalar, NTV Spor ve ntvspor.net'ten canlı olarak yayınlanacak.

A Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, ilk maçta 92-80 mağlup ettiği Rus ekibi BC Khimki ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 15 Kasım 2012 Perşembe günü, TSİ 17:30'da başlayacak olan mücadele, NTV Spor'dan da naklen yayınlanacak. Temsilcimizle aynı puanda olan BC Khimki, averajla ikinci sırada bulunuyor.

C Grubu'ndaki temsilcimiz Anadolu Efes, ilk maçta deplasmanda 80-75 mağlup olduğu İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milano'yu Abdi İpekçi Arena'da konuk edecek. 16 Kasım 2012 Cuma günü saat 20:45'te başlayacak olan mücadele NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. Efes, 3 galibiyet ve averajla ikinci sırada yer alırken, Milano ekibi ise haftaya 2 galibiyetle dördüncü sırada giriyor.

D Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş ise İstanbul'daki ilk maçta 81-65'lik farklı skorla mağlup ettiği Sırp ekibi Partizan mt:s Belgrade ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 15 Kasım 2012 Perşembe günü, TSİ 21:45'te başlayacak olan mücadele, NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. EuroLeague'in galibiyetsiz tek takımı olan Partizan, grubun son sırasında yer alırken, Beşiktaş ise üçüncü sırada yer alıyor.


ULEB Euro Cup'ta ise temsilcilerimiz Banvit ve Galatasaray Medical Park, gruplarındaki ikinci maçlara çıkacaklar.

D Grubu'ndaki temsilcimiz Banvit, grubundaki ikinci maçında Alman ekibi s.Oliver Baskets'i Bandırma'da konuk edecek. 14 Kasım 2012 Çarşamba günü oynanacak mücadele, saat 19:00'da başlayacak ve Sports TV'den naklen yayınlanacak. Temsilcimiz, ilk maçında İspanyol ekibi Valencia Basket'e deplasmanda 88-78 mağlup olurken, s.Oliver Baskets ise ilk maçında sahasında konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Azovmash Mariupol'u 81-77 mağlup etmeyi başarmıştı.

E Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray Medical Park ise ikinci maçında Ukrayna ekibi BC Donetsk'i Abdi İpekçi Arena'da konuk edecek. 14 Kasım 2012 Çarşamba günü oynanacak mücadele, saat 21:00'de başlayacak ve Lig TV 3 kanalından naklen yayınlanacak. Sarı-Kırmızılılar, ilk maçında Polonya ekibi Trefl Sopot'u deplasmanda 65-94 mağlup ederken, BC Donetsk ise sahasında Rus ekibi PBC Lokomotiv Kuban'a 75-78 mağlup olmuştu.


Tofaş ve Pınar Karşıyaka’nın mücadele ettiği FIBA EuroChallenge Cup’ta ikinci hafta heyecanı ise bugün oynanacak maçlarla başlayacak.

A Grubu’nda yer alan temsilcilerimiz geçtiğimiz hafta ilk maçta birbirleriyle karşılaşmışlardı. Bursa Atatürk Spor Salonu’ndaki maçta Pınar Karşıyaka, Tofaş’ı son saniyede Caner’in bulduğu basketle 64-63 yenerek kupaya galibiyetle başlamıştı. Bu hafta oynanacak ikinci hafta maçlarında ise Tofaş deplasmanda, Pınar Karşıyaka evinde mücadele edecek.

Temsilcimiz Tofaş, bugün saat 19:30’da Güney Kıbrıs Rum Takımı olan ETHA Engomi ile deplasmanda mücadele edecek. ETHA, geçtiğimiz hafta ilk maçında Sloven ekibi Krka Novo Mesto’ya 100-73 yenilmişti. Pınar Karşıyaka ise saat 20:00’da başlayacak olan maçta Krka’yı konuk edecek. Karşılaşma, TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
Avrupa Kupalarında Haftanın Programı Avrupa Kupalarında Haftanın Programı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.