Advertisement

Halil Üner'den İstifa Kararı

Sezona istediği başlangıcı yapamayan TB2L ekibi Trabzonspor'da deneyimli coach Halil Üner, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Geçen sezon içerisinde göreve gelen fakat takımını Beko Basketbol Ligi'nde bulunduğu zor durumdan kurtaramayan Üner, bu sezona oldukça iddialı bir kadro ile yeniden Beko Basketbol Ligi hedefiyle girmişti.

Kadrosuna Beko Basketbol Ligi deneyimi olan iki önemli yabancı oyuncu Jurica Zuza ve Henry Dobie'yi katan, ayrıca yine TBL kariyeri olan deneyimli yerli oyuncuları transfer eden Trabzonspor, sezon başında oynanan TB2L Federasyon Kupası maçlarına favori olarak çıkmış fakat final grubu maçlarında Torku Selçuk Üniversitesi ve Darüşşafaka'ya mağlup olarak elenmişti. TB2L'de de sezona beklentilerin altında giren Bordo-Mavililer, oynadığı 9 maçın dördünden mağlup ayrılarak zirveden üç galibiyet uzaklaşmaktan kurtulamadı.

Bu arada istifa kararıyla ilgili bir açıklama yapan Halil Üner; ”Öncelikle bulunmaktan onur duyduğum Trabzonspor camiasına görev sürem içerisinde bana gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkürlerimi sunarım. BEKO Basketbol Ligi’ne çıkarmayı amaçladığımız takımımızın, arzu ettiğim seviyeye ulaşamaması beni derinden üzmüştür. Bu durumun sorumluluğunu taşıyan ve bedel ödemesi gereken tek kişi benim. Önümüzde bulunan 25 maçlık uzun maratonda inşallah ödediğim bu bedel ve üzüntü boşa gitmez. Takımımızın yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne dönmesini dilerim. Tüm oyuncuları ve camiayı bu hedef için mücadeleye davet ediyorum. Trabzonspor camiasına saygılarımı sunarım” dedi.

Halil Üner'den İstifa Kararı Halil Üner'den İstifa Kararı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.