Advertisement

Hayatta Atacağınız En Anlamlı Sayı

Kansersiz Yaşam Derneği, çocuk kanserlerine dikkat çekmek ve onları yeniden sosyal hayata kazandırmak için yeni bir proje başlattı.

Çocukluk çağı kanserlerinde çocukların hastalık ve devamındaki tedavi zamanlarında sosyal hayattan oldukça uzaklaştıklarını belirten Kansersiz Yaşam Derneği, çocukları yeniden sosyal hayatın bir parçası haline getirmek istiyor. Bu doğrultuda “Hayatta atacağınız en anlamlı sayı” adında yeni projeye imza atan dernek, 2012-2013 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi sezonu içerisinde 3 lig maçından önce 3 Veteran maçı organize edip, ayakta tedavi görmekte olan çocukları spor salonuna getirerek o atmosferi solumaları ve bir gün öncesinde de takımlarımızın oyuncuları ile yatarak tedavi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli sosyal etkinliklerinde içinde yer almasını hedefliyor.

A Milli Kadın Takımı oyuncularımızdan, Tuğba Palazoğlu ve Işıl Alben’in de destek verdiği proje öncesinde Kansersiz Yaşam Derneği, internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada "Siz de bu takımın üyelerine destek olmak istemez miydiniz?" diye soruyor:

“Geçtiğimiz Mart ayında 11 yaşında kaybettiğimiz Sevgili Abdil Çetiner anısına düzenleyeceğimiz basketbol oyunları ile daha çok çocuğa ulaşmak, mümkün olduğunca moral desteği vermek istiyoruz. Bu oyunları geleneksel hale getirdiğimiz de ise kanserli çocuk hastalar için artık çok şey değişmiş olacağı inancındayız. Çünkü çocuklarımız için bir takımın üyesi olmak, desteklenmek, alkışlanmak, liderlik ve aidiyet duygularını tatmak kaybettikleri adrenalini yerine koyacaktır.”

Proje ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Hayatta Atacağınız En Anlamlı Sayı Hayatta Atacağınız En Anlamlı Sayı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.