Advertisement

Sarıca'nın Kupaya İnancı Tam

FIBA Erkekler EuroChallenge Cup A Grubu'nda TOFAŞ'ı 78-56 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantileyen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, bazı değerlendirmelerde bulundu.

Sarıca, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında, EuroChallenge Kupası'nda 4'te 4 yaptıkları için memnun olduklarını belirterek, ''Bu kupada Pınar Karşıyaka'nın söyleyecek bir sözü olduğuna inanıyor ve bu ciddiyeti sahada göstermek için azami çaba sarf ediyoruz'' dedi.

TOFAŞ ile 3'üncü kez karşılaştıklarını kaydeden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu tip seri maçlarda rakibe göre oyunumuzu geliştirebilmemiz çok önemli. Bursa temsilcisi karşısında maç ikinci çeyreğin sonuna kadar başa baş mücadeleyle oldukça zor bir şekilde başladı. Devreye yaklaşılırken bu sefer kıvılcımı oyuncularımız yaktılar ve sahadaki direnci arttırarak taraftarımızı da ateşlediler. Deyim yerindeyse rakibin verdiği ilk fırsatta, oyuna ağırlığımızı koyduk ve sonuna kadar oyunu domine ettik. Sahadaki görüntümüz olumluydu, sertlik dozajımız arttığında daha iyi oynuyoruz. Skora bakmadan 20 sayı fark varken bile, büyük bir istekle tam saha baskı yapan oyuncularımı kutluyorum. Yoğun temponun oyuncularımızda oluşturduğu yorgunluğun kümülatif olarak arttığını unutmamak ve bazı iniş çıkışları anlayışla karşılamamız lazım.''

Sarıca, Karşıyaka taraftarının TOFAŞ karşısında daha maçın başında oyuna müdahale ettiğini belirterek, ''Arka arkaya fauller kaçarken, attığı ilk faul atışını kaçıran sporcumuzu alkışlamaya başladı. Destek mesajı bütün takımı etkiledi. Sağduyulu ve bilinçli taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi.
Sarıca'nın Kupaya İnancı Tam Sarıca'nın Kupaya İnancı Tam Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.