Advertisement

Lance Williams, Antalya BŞB'de.

Beko Basketbol Ligi'ne oldukça sıkıntılı başlayan ve geride kalan 6 haftada aldığı 1 galibiyetle averajla son sırada yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, pota altında yaşadığı sıkıntıyı önemli bir takviye ile aşmayı amaçlıyor. İlk olarak Basketfaul'ün verdiği habere göre Antalya ekibi, son 4 sezonda Banvit forması giyen deneyimli pivot Lance Williams ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Ülkemizde ilk olarak 2002-2003 sezonunda İTÜ forması giyen 32 yaşındaki ve 2.06 boyundaki tecrübeli oyuncu, daha sonra Yunanistan, Polonya ve Bosna'da da oynadıktan sonra Banvit'e gelmişti. 2008-2009 sezonundan itibaren Bandırma ekibinde görev yapan Williams, Banvit'teki ilk sezonunda oynadığı 30 maçın sadece ikisinde (Beşiktaş Cola Turka ve Fenerbahçe Ülker) 9 sayıda kalarak çift haneli sayılarda skor üretememiş, sezonu da; 18.9 sayı ve 7.3 ribaund ortalamalarıyla kapatmıştı.

Geçtiğimiz sezon ise Banvit forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 37, ULEB Euro Cup'ta ise 12 maçta görev yapan deneyimli pivot, ligde oynadığı maçlarda ortalama 18.7 dakika sahada kalarak; 8.9 sayı ve 3 ribaund, Euro Cup'ta ise 20.6 dakika ortalamayla sahada kalarak; 10.1 sayı ve 3.1 ribaund istatistikleri yakalamıştı.

Lance Williams, Antalya BŞB'de. Lance Williams, Antalya BŞB'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.