Advertisement

Beko Basketbol Ligi'nde 4. Haftanın Programı

Beko Basketbol Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı, 3 Kasım Cumartesi oynanacak maçlarla başlarken, haftanın derbi maçında ise iki ezeli rakip Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş karşılaşacak. 

Haftanın açılış maçında Banvit ile TED Ankara Kolejliler saat 15:30’da Kara Ali Acar Spor Salonu’nda karşılaşacaklar. Aynı gün oynanacak diğer maçlardan ikisi saat 16:00’da bir diğeri de saat 17:00’da başlayacak. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni konuk ederken, Galatasaray Medical Park da İstanbul’da Olin Edirne’yi ağırlayacak. Günün son maçında ise ilk üç haftada istediği sonuçları alamayan Tofaş ile lige hızlı başlayan Pınar Karşıyaka karşılaşacak.

Ligde 4 Kasım Pazar günü tek maç oynanacak. Saat 13:00’da başlayacak olan maçta Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

5 Kasım Pazartesi günü oynanacak maçlarla dördüncü hafta sona ererken haftanın kapanış maçında iki ezeli rakip Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş karşılaşacak. Fenerbahçe Ülker Arena’da oynanacak zorlu derbi maçı saat 19:45’te başlarken Lig TV 3’den canlı olarak ekranlara gelecek. Günün diğer maçlarında ise Hacettepe Üniversitesi saat 17:00’da Erdemir, Türk Telekom da saat 19:00’da Aliağa Petkim ile karşılaşacak. İki karşılaşma da Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.


Beko Basketbol Ligi’nde dördüncü haftanın detaylı programı ve puan durumu şu şekilde; 

3 Kasım 2012 Cumartesi
15:30 Banvit – TED Ankara Kolejliler (Kara Ali Acar Spor Salonu)
16:00 Royal Halı Gaziantep B.Ş.B. – Mersin Büyükşehir Belediyesi (Karataş Şahinbey Spor Salonu)
16:00 Galatasaray Medical Park – Olin Edirne (Abdi İpekçi Spor Salonu) LİG TV 3
17:00 Tofaş – Pınar Karşıyaka (Bursa Atatürk Spor Salonu)

4 Kasım 2012 Pazar
13:00 Antalya Büyükşehir Belediyesi – Anadolu Efes (Atatürk Spor Salonu) LİG TV 3

5 Kasım 2012 Pazartesi
17:00 Hacettepe Üniversitesi – Erdemirspor (Ankara Spor Salonu)
19:00 Türk Telekom – Aliağa Petkim (Ankara Spor Salonu)
19:45 Fenerbahçe Ülker – Beşiktaş (Fenerbahçe Ülker Arena) LİG TV 3

Beko Basketbol Ligi'nde 4. Haftanın Programı Beko Basketbol Ligi'nde 4. Haftanın Programı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.