Advertisement

Torey Thomas, Erdemirspor'da.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Erdemirspor, sezona Sırp ekibi Partizan mt:s Belgrad'da başlayan ABD'li oyun kurucu Torey Thomas ile anlaşma sağladı.

27 yaşındaki ve 1.80 boyundaki Thomas, kolej kariyeri boyunca özellikle savunma anlamında yaptığı katkılar ve altığı ödüller ile öne çıktı. Holy Cross mezunu olan Thomas, profesyonel kariyerine 2007-2008 sezonunda İsveç ekibi Akropol takımında başladı. Sonraki iki sezonu Hollanda'da geçiren ABD'li guard, 2010-2011 sezonuna Venezuela ekibi Guaros de Lara'da başladıktan sonra Polonya ekibi Turow Zgorzelec'e transfer oldu. Polonya Ligi'ni 14.4 sayı ve 5.7 asist ortalamalarıyla tamamlayan Thomas, sezonun MVP'si de seçilmişti. 2011-2012 sezonunu Rus ekibi Spartak Primorye'de geçiren Torey Jamal Thomas, kısa süren Dominik Cumhuriyeti macerasının ardından bu sezon başında Partizan'a imza atmıştı.

Bu sezon Partizan ile Adriyatik Ligi'nde 6, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 4 maça çıkan Torey Thomas, Adriyatik Ligi'nde görev yaptığı maçlarda ortalama 17.8 dakika sahada kalarak; 6.2 sayı, 2.7 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları yakalarken, EuroLeague'de ise ortalama 13.8 dakika sahada kalarak 0/8 üçlük isabetiyle oynadığı maçları; 2 sayı ve 2.3 asist ortalamalarıyla tamamladı. Torey Thomas, temsilcimiz Beşiktaş'a karşı İstanbul'da oynadığı maçta ise 17 dakika sahada kalıp 0/5 saha içi isabetiyle sayı kaydedememiş ve maçı 1 asistle tamamlamıştı.
Torey Thomas, Erdemirspor'da. Torey Thomas, Erdemirspor'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.