Advertisement

Ustaoğlu; "Avrupa ve ligi kayıpsız geçmek istiyoruz"

ULEB Eurocup E Grubu ikinci maçında Çarşamba günü Romanya'da CSU Asesoft Ploiesti ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın Basketbol Şube Sorumlusu Tamer Ustaoğlu, "Avrupa'da ve ligdeki iki maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

Ustaoğlu, sezona 3 kulvarda da iyi başladıklarını, bunu sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu hafta ULEB Eurocup'ta karşılaşacakları CSU Asesoft Ploiesti'nin grubun önemli takımlarından Khimki'yi mağlup ettiğini hatırlatan Ustaoğlu, “Biz genel olarak iyi durumdayız. Hafta içi Romanya deplasmanının ardından ligde de Anadolu Efes'e konuk olacağız. Avrupa'da ve ligdeki iki maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Takımda uyum sağlandı. Fiziksel olarak da iyi durumdayız. Oyun kalitesi olarak da günden güne daha iyiye gidiyoruz. Takımın yukarıya doğru potansiyeli var. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

CSU Asesoft Ploiesti için bugün Romanya'ya gidecek Pınar Karşıyaka, rakibiyle Çarşamba günü saat 19.30'da Olimpia Arena'da karşılaşacak.
Ustaoğlu; "Avrupa ve ligi kayıpsız geçmek istiyoruz" Ustaoğlu; "Avrupa ve ligi kayıpsız geçmek istiyoruz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.