Advertisement

Babaoğlu; “Gerekli dersleri çıkarttık”

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin deneyimli antrenörü Mete Babaoğlu, Anadolu Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu. Babaoğlu, ligin ilk iki haftasında kaybettikleri maçların umutsuzluğa neden olmaması gerektiğini söyledi.

Babaoğlu, ligin ilk iki haftasında kaybettikleri maçların umutsuzluğa neden olmaması gerektiğini ifade ederken, “Fikstüre göre lige güçlü takımlarla karşılaşarak başladık. Ligin en iyi iki takımına karşı kaybettik ama bu durum kimseyi umutsuzluğa sürüklemesin. Ligdeki pozisyonumuzu biliyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren kendi dengimiz olan takımlarla karşılaşacağız. Bundan sonraki 5 maç bizim için çok önemli. Bu hafta sahamızda Trabzon Basketbol ile oynayacağız. Seyirci desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kadroyu genişletmek için imkanlar çerçevesinde girişimlerde bulunduklarını bildiren Babaoğlu, önümüzdeki süreçte takıma takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.
Babaoğlu; “Gerekli dersleri çıkarttık” Babaoğlu; “Gerekli dersleri çıkarttık” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.