Advertisement

Turkish Airlines Euroleague'de 3. Hafta Heyecanı

Turkish Airlines Euroleague’in üçüncü haftasında temsilcilerimizden; Fenerbahçe Ülker evinde, Galatasaray Liv Hospital ile Anadolu Efes ise deplasmanda rakipleriyle karşı karşıya gelecekler.

C Grubu’nda bulunan temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital,  31 Ekim Perşembe günü deplasmanda İspanyol ekibi Unicaja Malaga ile karşılaşacak. 1 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunan iki takımın mücadelesi TSİ 21:00’da başlayacak. Mücadele, NTV Spor'dan da naklen yayınlanacak.

31 Ekim Perşembe günü ayrıca, Fenerbahçe Ülker, güçlü Rus ekibi CSKA Moskova ile karşılaşacak. A Grubu’nun zirvesinde bulunan Sarı Lacivertliler ile ikinci sırada bulunan Rus ekibinin mücadelesi TSİ 21:45’te başlayacak. Haftaya yenilgisiz giren bu iki ekibin mücadelesi, NTV Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

B Grubu’nda 2-0’lık derecesiyle Real Madrid’in ardında averajla ikinci sırada bulunan Anadolu Efes ise, 1 Kasım Cuma günü, 1 galibiyeti bulunan Alman ekibi Brose Baskets Bamberg ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele, TSİ 21:00’da başlayacak ve NTV Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.. 

Öte yandan, temsilcimizin yer almadığı Turkish Airlines Euroleague D Grubu'nda 1 Kasım Cuma günü saat TSİ 18:00'de başlayacak olan Lokomotiv Kuban - Maccabi Electra Tel Aviv mücadelesi NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak. Anadolu Efes'in de yer aldığı B Grubu'nda lider Real Madrid ile İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milano'nun TSİ 21:45'te başlayacak olan mücadelesi ise NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. 
Turkish Airlines Euroleague'de 3. Hafta Heyecanı Turkish Airlines Euroleague'de 3. Hafta Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.