Advertisement

Sunter: “Faul problemi bizi etkiledi”

Aykon TED Ankara Kolejliler Antrenörü Ercüment Sunter, ULEB Eurocup ilk maçında Ankara'da konuk ettikleri Ukrayna ekibi Khimik Yuzhne'ye 60-84 mağlup oldukları mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, tecrübesizlik ve erken faul problemine girmelerinin mağlubiyete zemin hazırladığını söyledi.

Sunter, Eurocup F Grubu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Khimik Yuzhne'ye 84-60 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, iki yıldır Avrupa kupalarına katılmadıklarını belirterek, "İlk başta Eurochallenge Cup'a katılma niyetindeydik ancak ULEB Eurocup çok daha kaliteli bir kupa. Oyuncuların gelişimine katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz için bu kupayı seçtik" diye konuştu.

Khimik Yuzhne'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Sunter, "Avrupa kupalarında tecrübeli olan bir takıma yenildik. Geçen yıl Tofaş ile yaptıkları iki maçı da izledik ve oyunlarını gözlemledik. Bugün özellikle maçın başında oyun kurucularımızın faul problemine girmesi ve yeterli performans gösterememeleri nedeniyle organize olamadık. İkinci yarıda savunmamız düştü. Vladimir Golubovic hariç kimse etkili olamadı. Ancak önümüzde uzun bir yol var. Kolay bir fikstürümüz yok. 4 Maçlık deplasman serimiz çok önemli. Toparlanıp daha iyi bir takım olacağız" ifadesini kullandı.

Ukrayna takımı Khimik Yuzhne'nin baş antrenörü Karlis Muiznieks ise, mücadeleyle ilgili olarak; ''Oyuncularıma teşekkür ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Rakip takımın çok iyi olduğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Kaliteli oyunculara sahipler. Ama defans ve hücumda etkili olan taraf bizdik. İyi mücadele ile kazanmayı bildik. ''dedi.

Sunter: “Faul problemi bizi etkiledi” Sunter: “Faul problemi bizi etkiledi” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.