Advertisement

Akdağ da Destek İstedi

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Başantrenörü Cem Akdağ, "Kendi sahamızda oynayacağımız Uşak Sportif maçını kazanmak istiyoruz. Seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var" dedi.

Akdağ, kendi sahalarında oynayacakları Uşak Sportif maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Uşak temsilcisinin, son derece güçlü bir takım olduğunu belirten Akdağ, oynamış olduğu maçlara bakıldığında takımın ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğunun görülebileceğini ifade etti.

Son antrenmanlarla cumartesi günkü maça mümkün olduğu kadar hazırlanacaklarını aktaran Akdağ, "Kendi sahamızda oynayacağımız Uşak Sportif maçını kazanmak istiyoruz. Bu maçta da seyircimizin desteğine her zaman olduğu gibi çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

Akdağ, 74-64 kazandıkları Petrochimi Bandar Imam maçında lig maçlarında daha az süre bulan oyunculara forma şansı verdiklerini vurguladı.

Trabzonspor Medical Park maçında ayak bileği burkulan Darius Washington'un, hazırlık maçında forma giyemediğini ifade eden Akdağ, "Darius'un ciddi bir sakatlığı gözükmüyordu ama çok canı yandığı için antrenmanlara katılmıyor. Sadece bir kez antrenmana çıktı. Onu istirahat ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.
Akdağ da Destek İstedi Akdağ da Destek İstedi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.