Advertisement

Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Aliağa Petkim ile Banvit arasında İzmir'de oynanan ve Banvit'in 64-76'lık skorla galip geldiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki cepheden de mücadele ile ilgili değerlendirmeler geldi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Aliağa Petkim Başantrenörü Hakan Demir, “Ligin ilk maçıydı. Banvit’i kazandıkları için tebrik ediyorum. İlk 7-8 dakika hariç maçı kazanmaya yetecek bir performans gösteremedik. Özellikle maalesef yabancı oyuncularımızdan katkı alamadık. Türkiye Kupası akabinde böyle performansın devam etmesi önlem almamız gereken bir durum olduğu çok aşikâr. Dolayısıyla ben ve Aliağa Petkim Spor Kulübü bunun önlemini alacak” dedi.

Aliağa Petkim pivotu Bora Hun Paçun ise, “Bizim için önemli bir maçtı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Banvit’i tebrik ediyorum. İyi top oynadılar. Hocama katılıyorum, ilk 8 dakika hariç pek iyi oynayamadık. Fakat potansiyeli olan bir takımız. Bunu biliyoruz. Yetenekli oyunculara sahibiz. Mücadeleyi bırakmayacağız. Önümüzde Konya deplasmanı var. Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama ligin devamını iyi geçireceğimize inanıyorum.” dedi.


Son üç periyotta oyunun üstünlüğünün Banvit'te olduğunu söyleyen Banvit Başantrenörü Dimitris Itoudis ise; “İlk çeyrekten sonra oyun üstünlüğü bizdeydi. Esas oyun dişlisini durdurmayı başardık. İlk devrenin skoruna da bu yansıdı. Üçüncü çeyrekte de bu durum devam etti. Yaratıcı oyuncularını durdurmayı başardık. Çok açık görünüyor ki zaman bizim lehimize işleyecek. Biz bir şeyleri çok daha iyi yapacağız. Bugün takımın sahada verdiği mücadeleden çok memnunum. Uzun yolculuklar yaptık, zorlu maçlar oynadık. Fakat biraz şimdi biraz Bandırma’da zaman geçireceğiz, bu da bizim için bir nevi iyi olacak. Bütün oyuncularımı ve Aliağa Petkim oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.” dedi.

Banvit'in tecrübeli oyuncusu Ermal Kurtoğlu da “Kazandığımız için çok mutluyuz. Takım çok iyi oynadı. Aliağa’ya başarılar. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi. 
Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından.. Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.