Advertisement

Olin Edirne, Taraftar Desteği Bekliyor.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, Anadolu Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Medical Park karşısında aldıkları galibiyetin Edirneli basketbolseverler tarafından büyük sevinçle karşılandığını söyleyen Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, “Maça tam kadro çıkmamızın galibiyette önemli etkisi oldu. Bize güzel bir bayram sevinci yaşatan takımızı tebrik ediyor, başta antrenör Cem Akdağ olmak üzere bütün oyuncularımıza ve teknik kadroya camiamız adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçları da kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

Kumuşoğlu, alacakları galibiyetlerle, kombine kart satışlarında artış olmasını beklediklerini vurgularken, "Hafta sonu Mimar Sinan Spor Salonu'nda ligin yeni ekibi Uşak Sportif ile önemli bir maçımız var. Bu maça bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların da desteğiyle güzel bir galibiyet almak istiyoruz" diye konuştu.  
Olin Edirne, Taraftar Desteği Bekliyor. Olin Edirne, Taraftar Desteği Bekliyor. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.