Advertisement

Trabzonspor'a Şampiyon Guard

Beko Basketbol Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan ve antrenörlüğe Hakan Demir'i getirdikten sonra, sakatlığı bulunan Khalid El-Amin'in yerine bir combo-guard arayışlarında sona gelen Trabzonspor Medical Park, kadrosuna önemli bir takviye gerçekleştirdi ve ABD asıllı Meksikalı guard Paul Stoll ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı..

Paul Stoll, bu sene iki şampiyonluk birden yaşadı. Geçtiğimiz sezon İsrail ekibi Maccabi Haifa forması giyen ve İsrail Ligi şampiyonluğu yaşayan 27 yaşındaki 1.80'lik Paul Stoll, ayrıca bu Yaz da Venezuela'da düzenlenen 2013 FIBA Amerika Şampiyonası'nda finalde Porto Riko'yu 91-89 yenerek altın madalyaya ulaşan Meksika milli takımının kadrosunda da yer alıyordu. 

Geçtiğimiz sezon İsrail Ligi'nde 35 maçta giyen Meksikalı guard, oynadığı bu maçlarda ortalama 33.5 dakika sahada kalarak; 14.5 sayı, 2.9 ribaund, 4.8 asist ve 2.4 top çalma ortalamaları tutturmuştu. Stoll, üç sayılık atışlarda da sezonu 112/260 ile tamamlamıştı. FIBA Americas'ta Meksika formasıyla 10 maça çıkan Stoll, bu maçlarda ise ortalama 20.4 dakika sahada kalarak; 6.6 sayı, 1.3 ribaund ve 2.9 asist ortalamaları yakalamıştı.
Trabzonspor'a Şampiyon Guard Trabzonspor'a Şampiyon Guard Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.