Advertisement

Trabzonspor Medical Park'ta Hakan Demir Dönemi

Beko Basketbol Ligi'ne beklentilerin çok altında bir başlangıç yapan Trabzonspor Medical Park, Aliağa Petkim ile yollarını ayıran coach Hakan Demir ile anlaşmaya vardı.

Üçüncü haftası sona eren Beko Basketbol Ligi'nde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Trabzonspor Medical Park'ta Hasan Özmeriç'ten boşalan göreve Hakan Demir geldi. Trabzonbasket.com sitesinin haberine göre, Bordo-Mavili takımın Genel Menajeri Nihat Mala, İzmir'e giderek Hakan Demir ile bir görüşme yaptı ve deneyimli antrenör ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Aliağa Petkim'in başında çıktığı maçta Galatasaray Medical Park'ı mağlup ederek dikkatleri çeken Hakan Demir, ligin geri kalanında Karadeniz temsilcisinin başarısı için ter dökecek. Trabzonspor Medical Park, Hakan Demir yönetimindeki ilk maçında, ligin dördüncü haftasında Anadolu Efes'i konuk edecek.
Trabzonspor Medical Park'ta Hakan Demir Dönemi Trabzonspor Medical Park'ta Hakan Demir Dönemi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.