Advertisement

Royal Halı Gaziantep'ten Bremer Hamlesi

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep, geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe Ülker kadrosunda yer alan ABD'li guard J.R Bremer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

Özellikle Aliaksandr Kudrautsau'nun beklentilerin altında kalması nedeniyle guard rotasyonuna bir takviye için çalışmalara başlayan Gaziantep ekibi, 33 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Ernest Lenell JR Bremer ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezona Fenerbahçe Ülker'de başlayan deneyimli guard, ardından Aralık ayında İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milano'ya transfer olmuştu.

Aynı zamanda Bosna-Hersek pasaportuna da sahip olan ve milli takımda da görev yapan Bremer, 2002 draftında seçilememesine rağmen profesyonel kariyerine o sezon Boston Celtics'de başlamış, ertesi sezon ise Cleveland Cavaliers forması giymişti. 2004-2005 sezonu başında Golden State Warriors kadrosunda yer alan Cleveland doğumlu oyuncu, bir süre sonra Unicaja Malaga'ya imza atarak İspanyol ekibiyle ilk Avrupa macerasını yaşamıştı. Sonrasında sırayla; İtalyan ekibi Lauretana Biella, Yunan ekibi PAOK, Bosna ekibi KK Bosna, Rus ekipleri; Spartak Primorje, Triumph Lyubertsy, Krasnye Krylya Samara ve Nizhny Novgorod formaları da giymişti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 6, Turkish Airlines Euroleague'de ise 9 maça çıkan Ernest Bremer, ligde oynadığı maçlarda ortalama 19.7 dakika sahada kalarak; 3.8 sayı ve 2.2 asist, Euroleague'de oynadığı maçlarda ise ortalama 12.6 dakika sahada kalarak; 1.4 sayı ve 1.4 asist ortalamaları yakalayabilmişti. Emporio Armani Milano formasıyla çıktığı 26 İtalya Ligi maçında ise ortalama 22 dakika sahada kalan tecrübeli guard, bu maçlarda ise; 6.7 sayı, 1.8 ribaund ve 2.4 asist ortalaması tutturmuştu.
Royal Halı Gaziantep'ten Bremer Hamlesi Royal Halı Gaziantep'ten Bremer Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.