Advertisement

Trabzonspor'da Formalar Satışta

Yeni sezona oldukça sıkıntılı bir süreçten geçerek giren ve halen maddi olarak yeterince rahatlayamayan Trabzonspor, kulübe kaynak yaratımı konusunda son bir hamle daha yaptı..

Yeni sezon için Danimarkalı ünlü spor firması Hummel ile anlaşan Trabzonspor, yeni sezonda giydiği formaları da satışa çıkardı. Yeni sezonda Karadeniz ekibinin giydiği; Bordo, Mavi ve Çubuklu dizaynlı formaların satışına Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'ndeki Hummel mağazasında başlandığı, kısa bir süre içerisinde de TS Club mağazalarında da satışa başlanacağı bilgisi sosyal medya kanalı Facebook'ta yer alan Trabzonspor Basketbol Kulübü sayfasında verildi..

Bu arada Trabzonspor taraftarları, Bordo-Mavili ekibin bu sezon giydiği çubuklu formayı, Düz Bordo ve Düz Mavi dizaynlı formaları 60 TL karşılığında, Bordo ve Mavi olarak satışa sunulan şortları ise 70 TL karşılığında satın alarak kulüplerine destek olabilecekler. Bilindiği gibi sezona istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, kadrosuna kattığı yabancı oyuncularda sezon içerisinde bazı değişikliklere gitmiş ve daha kariyerli, haliyle de daha maliyetli oyuncularla sözleşme imzalamıştı..

Kaynak: Trabzonbasket.com
Trabzonspor'da Formalar Satışta Trabzonspor'da Formalar Satışta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.