Advertisement

Taştimur ve Olin Edirne, Yolları Ayırdı

Geçtiğimiz sezon beklentilerin üstünde bir performans gösteren Olin Edirne, bu sezon zorlu fikstür ve mevcut şartlar nedeniyle istediği başlangıcı yapamayınca, deneyimli coach Gökhan Taştimur ve Olin Edirne birlikteliği bugün sona erdi..

Olin Edirne resmi sitesinden yapılan açıklamada, Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Muranlı bir açıklama yaparak A-takım Başantrenörü Gökhan Taştimur ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yolların ayrıldığını kamuoyuna duyurdu.

Bilindiği gibi Cumartesi günü İstanbul’da oynanan Beşiktaş Milangaz-Olin Edirne Beko Basketbol Ligi 8. hafta müsabakasından sonra internet sitelerinde Gökhan Taştimur’un ağzından takımdan ayrılmak istediği yolunda haberler çıkmıştı. Bu gelişmeler üzerine bugün toplanan Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu karşılıklı anlaşılarak Taştimur’un kulüple yollarının ayrılmasına karar verdi.

Başkan Muranlı konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada “Gönül isterdi ki hocamız internet sitelerine demeç vermeden önce bütün sıkıntılarını yönetim kurulu ile paylaşsın. Çünkü bizim çalışma anlayışımızda basın veya internet kanalıyla bir birimizden haberdar olmak veya birbirimize mesaj vermek kesinlikle yoktur. Bu asla vazgeçemeyeceğimiz bir prensibimizdir” denildi. Başkan Muranlı’nın açıklamasında Taştimur’a verdiği hizmetlerden ötürü de teşekkür edilerek “Yönetim kurulumuzun koç Gökhan Taştimur ile yaptığı toplantıda, sayın Taştimur bize mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini iletmiş ve yönetim kurulumuz da koçun isteklerini anlayışla karşılayarak, kabul ederek ve karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshine karar vermiş ve verdiği hizmetlerden ötürü de kendisine teşekkür edilmiştir” denildi. Açıklamanın tüm metnine buradan ulaşabilirsiniz..

Bu arada Gökhan Taştimur’un karşılıklı anlaşmayla feshedilen sözleşmesinden sonra toplanan yönetim kurulu, takımın yaptığı akşam idmanından sonra yardımcı antrenörler Ali Burgul ve Erdem Can ile görüşerek yola kendileriyle devam etmek istediklerini ilettiler. Yönetim Kurulu’nun bu isteğine olumlu yanıt veren Ali Burgul ve Erdem Can takımı sezon sonuna kadar çalıştırmaya devam edecekler.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Olin Edirne yönetim kurulu üyesi Ender Özden “Ali Burgul ve Erdem Can güvendiğimiz hocalarımız. Takımı yakından tanıyorlar ve yola onlarla devam etmek istememiz çok normal. Her ikisinin de kariyeri belli ve biz onlara sonuna kadar güveniyoruz ve her türlü desteği sunacağız. Yeni bir hocayla anlaşma beraberinde riskleri de taşıyabilirdi, takımı tanıması zaman alabilirdi, oyuncularla arasında uyum sorunu yaşanabilirdi. Maceralara girmektense bildiğimiz, tanıdığımız ve takımımızın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan iki eski hocamızla devam etmenin yararlı olacağını düşündük. Önümüzde güzel günler olacak” dedi.
Taştimur ve Olin Edirne, Yolları Ayırdı Taştimur ve Olin Edirne, Yolları Ayırdı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.