Advertisement

Kaf Kaf'tan Evren Atağı

Pınar Karşıyaka, bu sezon Galatasaray Medical Park'ta süre alamayan Evren Büker için Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çaldı. İzmir ekibi, 26 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor..

Ulaş Sağ'ın, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberine göre, sezona istediği başlangıcı yapamayan Kaf Kaf'ın özellikle guard rotasyonundaki savunma zaafından ötürü Evren Büker'i renklerine bağlamak istediği ve Galatasaray Medical Park yetkililerine "Sizde oynayamıyor. Parasını siz ödeyin, bizde forma giysin” önerisinde bulunduğı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların ise bu teklife, “İlkan’ın da ücretinin tamamını zaten biz ödüyoruz. Evren’e en azından maaşının yarısını siz verin” şeklinde yanıt verdiği ifadesi yer aldı..

Sezon başından itibaren birçok takımın transfer listesinde yer alan fakat takımında kalan 26 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Evren Büker konusunda en geç gelecek haftaya kadar taraflar arasında kesin bir karar alınması beklendiği, yine haberde yer alan bir başka detay oldu..
Kaf Kaf'tan Evren Atağı Kaf Kaf'tan Evren Atağı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.