Advertisement

Beko All Star 2012 İçin Oylama Başladı

Bu sezon Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı Beko All Star 2012 organizasyonunun halk oylaması, Beko Basketbol Ligi’nin resmi internet sitesi üzerinde başladı. 22 Ocak 2012’deki All Star organizasyonu için oylama süreci 16 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek..

Beko All Star 2012'de Türkler Karması ve Yabancılar Karması mücadele edecek. Oylamaya katılan sporseverler her kategori için bir kez oy kullanabilecek ve oy verdikleri pozisyonun ilk sırasında yer alan oyuncuyu görebilecek. Oylama sonrasında her kategoriden birinci sırada yer alan oyuncular oylanan kategoriye ait takımda forma giyecek. Beko All Star kadrosunda yer alacak diğer oyuncuların bir kısmı antrenör ve basının vereceği oylarla, bir kısmı ise TBF tarafından belirlenecek. Beko All Star 2012 organizasyonunda toplam 24 oyuncu forma giyecek..

Bu arada bazı önemli oyuncuların oylama kategorilerinde yer almaması basketbol severler tarafından tepkiler alırken, bu sezon ligde yerli kategorisinde forma giyen; Emir Preldzic, Tomislav Ruzic, Mert Shumpert, Ali Karadeniz ve Ersin Dağlı gibi devşirme oyuncular da Türk oyuncularla birlikte aynı kategoride oylamada yer alıyor..

Beko All Star 2012 organizasyonunda oy kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz..
Beko All Star 2012 İçin Oylama Başladı Beko All Star 2012 İçin Oylama Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.