Advertisement

TKBL All Star Oylaması Başladı

Kadınlar All Star’da forma giyecek oyuncuların belirleneceği halkoylaması, Türkiye Basketbol Liglerinin resmi sitesi olan www.tbl.org.tr’de başladı. All Star oylamasına sizler de, buraya tıklayarak katılabilirsiniz..

Basketbolseverlerin oylarıyla belirlenecek olan yıldız oyuncular kadrosu, Türkiye Basketbol Ligleri’nin web sitesi olan www.tbl.org.tr’de başladı. Bu yıl 8 Ocak Pazar günü İzmir Karşıyaka Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Kadınlar All Star oylaması 1 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek. Halk oylamasına katılan sporseverler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansına da sahip olacak. Oylama sonuçlarına göre oluşturulacak yıldızlar kadrosu, All Star gününe özel gösteri maçı çerçevesinde karşı karşıya gelecek. Organizasyonu gerek ekranları başında gerekse de salonda izleyecek olanlar müzik, dans ve gösteri dünyasının yıldızlarını bir arada izleme fırsatını bulacak.

Kadınlar All Star 2012’de oyuncular yıldızlar karmasında mücadele edecek. Kırmızı ve Beyaz takımda yer alacak oyuncular All Star kokteylinde düzenlenecek kura çekiminde belirlenecek. Oylamaya katılan sporseverler her kategori için bir kez oy kullanabilecek ve oy verdikleri pozisyonun ilk sırasında yer alan oyuncuyu görebilecek. Oylama sonunda tüm kategorilerin ilk sırasında yer alan oyuncular yıldızlar karmasına seçilecek. All Star kadrosundaki diğer oyuncuların bir kısmı antrenör ve basının vereceği oylarla, bir kısmı ise TBF tarafından belirlenecek. Bu yıl oylama sisteminde yapılan değişiklikle basketbolseverler “Geleceğin Yıldızı”nı da oylayabilecek. İki oyuncu 24 kişilik All Star kadrosunda yer alacak.

E-mail tabanlı üyelik sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan oylamaya katılan basketbol severler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansını da yakalayacak. Halk oylamasında; 501. oyu kullanan katılımcı, 2 TKBL karşılaşması için maç başına 2’şer müsabaka bileti, 5001. oyu kullanan katılımcı 1 yıllık LİG TV3 aboneliği, 10001. oyu kullanan katılımcı DVD Player hakkı kazanacak.

Kadınlar All Star oylaması sonucu kadroya seçilen oyuncular ve organizasyonda sahne alacak olan sanatçı ve gösteri grupları oylamanın ardından yapılacak basın toplantısında kamuoyuna duyurulacak.
TKBL All Star Oylaması Başladı TKBL All Star Oylaması Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.