Advertisement

Aleksandar Capin, Türk Telekom'da.

Oyun kurucu rotasyonuna takviye için çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, büyük ekonomik kriz yaşayan Sloven ekibi Union Olimpija'nın formasını giyen Sloven oyun kurucu Aleksandar Ćapin ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı..

Bu transferle ilgili açıklama, BeoBasket menajerlik şirketinden Misko Raznatovic'in twitter hesabı üzerinden geldi. 1982 Saraybosna doğumlu olan Sırp asıllı Ćapin, 2005 ve 2007 Avrupa Basketbol Şampiyonalarında Slovenya milli takımının formasını da giymişti..

Profesyonel kariyerine 1999 yılında Partizan'da başlayan 29 yaşındaki ve 1.85 boyundaki deneyimli oyuncu, kariyeri boyunca sırasıyla; Krka Novo Mesto, Telekom Baskets Bonn, Gravelines, Panellinios, Reggio Calabria, Varese, Panionios, Azovmash, Lokomotiv Rostov, Zalgiris Kaunas ve Union Olimpija formaları giydi..

Bu sezon Union Olimpija ile Turkish Airlines EuroLeague'de 8, Adriyatik Ligi'nde ise 10 maça çıkan Aleksandar Ćapin, Adriyatik Ligi'ndeki bu maçlarda ortalama 19.9 dakika sahada kalarak; 7.5 sayı, 1.4 ribaund ve 2.6 asist ortalamaları yakalarken, EuroLeague'de forma giydiği 8 maçta ise ortalama 22.5 dakika sahada kalarak; 7.1 sayı, 1 ribaund ve 2.9 asist ortalamaları yakalamıştı. Sloven oyun kurucu, temsilcimiz Galatasaray Medical Park'a karşı Ljubljana'da oynanan maçta 5/6 üçlük isabetiyle 15 sayı kaydetmişti..

Bugün Ankara'ya gelerek geçeceği sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atması beklenen Aleksandar Ćapin'in lisans işlemlerinin, Olin Edirne maçına yetiştirilmesine çalışılıyor..
Aleksandar Capin, Türk Telekom'da. Aleksandar Capin, Türk Telekom'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.