Advertisement

Derbi Sinan Erdem'de, Biletleri Satışta.

Beko Basketbol Ligi'nin 10. hafta mücadelesinde, lider Anadolu Efes'in ardından ikinci ve üçüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz ile Galatasaray Medical Park'ın zorlu randevusunun, 17 Aralık 2011 Cumartesi günü, saat 19:30'da Sinan Erdem Arena'da oynanacağı açıklandı..

Beşiktaş Kulübü'nün isteği üzerine Sinan Erdem Arena'ya alınan derbi mücadelesinin biletleri de Biletix'ten satışa sunuldu. Protokol gereği Galatasaray taraftarlarının alınmayacağı maçın bilet fiyatları ise; 1.Kategori 20 TL, 2.Kategori 10 TL, VIP 50 TL olarak belirlendi..

Bu arada, Akatlar Milangaz Arena'dan kombine alan Beşiktaş taraftarlarının sezonluk Kombine kartları, Cumartesi günü Sinan Erdem Arena'da da geçerli olacak. Beşiktaşlı taraftarlar, kombine kartlarını beraberinde getirerek salonda kendilerine ayrılan bölümlerden maçı takip edebilecekler..

Daha önce yıldız oyuncusu Deron Williams'la çıktığı maçta Fenerbahçe Ülker ile oynadığı derbi mücadelesini yine Sinan Erdem Arena'da yapan Beşiktaş Milangaz'da, Cumartesi günü Galatasaray Medical Park ile oynanacak maç öncesinde guard rotasyonuna takviye için çalışmalar da sürüyor. Siyah-Beyazlılar, kadrosuna katmak istedikleri Porto Rikolu yıldız guard Carlos Arroyo ile görüşmelere devam ederken, bu oyuncunun kesin kararını birkaç gün içinde vereceği, olumlu sonuçlandığı takdirde ise derbide forma giyebileceği açıklandı. Bu transferdeki olumsuz bir durumda ise Beşiktaş Milangaz, daha önce ligimizde Türk Telekom forması giymiş olan Demond Mallet ile masaya oturacak..
Derbi Sinan Erdem'de, Biletleri Satışta. Derbi Sinan Erdem'de, Biletleri Satışta. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.