Advertisement

Fenerbahçe Ülker Arena'ya Fotoğraflı Tanıtım

Açılışı Ocak ayında yapılması planlanan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın tanıtımı için Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı idari ve teknik kadrosu ile Sarı-Lacivertli oyuncular bugün objektif karşısına geçti..

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesinden yapılan açıklamada; Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncuları, idari ve teknik kadro ile birlikte, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın tanıtım çekimlerinde bir araya geldiği bilgisi verildi. Takım halinde ve bireysel yapılan fotoğraf çekimlerinin de oldukça keyifli geçtiği detayı paylaşıldı.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, basketbolun yanı sıra birçok salon sporuna ve eğlence aktivitesine de ev sahipliği yapacak. Salonun bu çok amaçlı kullanımını gösteren çekimlerde Fenerbahçe Ülker'li oyunculardan; Oğuz Savaş, Emir Preldzic, Gasper Vidmar ve James Gist objektif karşısına geçti.

Fotoğraf çekimlerine katılan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Baş Antrenörü Neven Spahija, Kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’dan çok etkilendiğini belirtirken, kaptan Ömer Onan ve Roko Ukic ise yeni salonda yeni zaferlere imza atmak istediklerini belirttiler..
Fenerbahçe Ülker Arena'ya Fotoğraflı Tanıtım Fenerbahçe Ülker Arena'ya Fotoğraflı Tanıtım Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.