Advertisement

Trabzonspor Medical Park, Randle İle İmzaladı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, ABD'li oyun kurucu Jerome Randle ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Aliağa Petkim forması giyen Randle, sakatlığını gerekçe göstererek takımının son 3 maçında forma giymemiş, bu sakatlığı inandırıcı bulmayan antrenör Aclan Kavasoğlu'nun da tepkisini çekmişti.

2010-2011 sezonuna da Aliağa Petkim'de başlayan 27 yaşındaki ve 1.78 boyundaki Jerome Jerry Randle, ardından sezon içerisinde Türk Telekom'a kiralık olarak transfer olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Aliağalı taraftarlar, antrenman sonrası ABD'li oyuncuya tepki göstermiş ve aracını taşlamaya kadar varan bazı olaylar yaşanmıştı. Bu sezon Aliağa Petkim ile Beko Basketbol Ligi'nde 9 maça çıkan Randle, oynadığı maçlarda ortalama 30.2 dakika sahada kalarak; 12.7 sayı, 1.7 ribaund, 4.1 asist ve 1.2 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Trabzonspor Medical Park Genel Saymanı Hasan Aktaş, imza töreni sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Bilindiği üzere guard pozisyonunda sıkıntımız var. Bu pozisyondaki 3 oyuncumuz, sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyorlar. Bu pozisyona transfer yapmamız gerekiyordu. Araştırmalarımız neticesinde, ihtiyacımıza yönelik, takımımıza önemli katkı sağlayacak, tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyu bünyemize kattık. Aynı pozisyonda görev yapan Tutku Açık’ın da ligin ikinci yarısında aramıza dönmesinin ardından çok daha güçlü bir konuma geleceğiz. Randle, takımımıza hayırlı olsun. Birlikte önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan ABD’li oyun kurucu Randle da, yaptığı açıklamada, “Hedefi olan büyük bir kulübe geldim. Önemli hedeflerim var ve Trabzonspor Medical Park forması altında bu hedefleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü de sabırsızlıkla bekliyorum” açıklamasında bulundu.
Trabzonspor Medical Park, Randle İle İmzaladı Trabzonspor Medical Park, Randle İle İmzaladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.