Advertisement

Dragan Labović, Aliağa Petkim'de.

Beko Basketbol Ligi'nde 17. haftaya girilirken 2 galibiyetle ligin son sırasında yer alan Aliağa Petkim, uzun rotasyonuna beklenen takviyeyi sonunda gerçekleştirdi ve deneyimli Sırp oyuncu Dragan Labović'i kadrosuna kattı. 

27 yaşındaki ve 2.07 boyundaki power forvet, sezona Polonya ekibi AZS Koszalin'de başlamış fakat geçtiğimiz günlerde bu takım ile yollarını ayırmıştı. 2005'te FIBA U-18 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda MVP olan Labović, profesyonel kariyerine 2003'te FMP Železnik'te başlamıştı. Daha sonra; Aris, Frankfurt Skyliners, Enisey Krasnoyarsk, Krasnye Krylia Samara, Nizhny Novgorod formaları giyen tecrübeli oyuncu, 2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Sırbistan milli takımı kadrosunda da yer alıyordu. Milenko Tepic ve Milos Teodosic ile birlikte altyapı milli takımlarında önemli başarılar elde eden Labovic, daha sonra ise beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememişti.

Bu sezon AZS Koszalin ile Polonya Ligi'nde 10 maça çıkan tecrübeli power forvet, ortalama 25.3 dakika sahada kaldığı bu maçlarda; 12.1 sayı ve 4.3 ribaund ortalaması yakalamış, ayrıca kullandığı 15 serbest atışın hepsinde de isabet sağlamıştı. Öte yandan Dragan Labović, oynadığı 10 maçta 48 iki sayılık atış denerken, 53 de üçlük atış kullandı.
Dragan Labović, Aliağa Petkim'de. Dragan Labović, Aliağa Petkim'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.