Advertisement

Anketten Fenerbahçe Ülker Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 2013-2014 sezonunda mücadele etme hakkı kazanan 24 takımın genel menajerlerin katıldığı sezon ortası anketine göre temsilcimiz Fenerbahçe Ülker; Real Madrid, CSKA Moskova ve BC Olympiacos'un ardından "4'lü Final'e katılma ihtimali en yüksek 4. takım" oldu.

Euroleague yönetimi ve İspanyol Canal+ televizyonu tarafından düzenlenen "Turkish Airlines Euroleague sezon ortası anketi"ne 2013-2014 sezonunda mücadele etme hakkı kazanan 24 takımın genel menajerleri katıldı. Taraftarlarca yöneltilen "Hangi 4 takım 4'lü Final'e yükselecek" sorusuna, sırasıyla Real Madrid, CSKA Moskova, BC Olympiacos ve Fenerbahçe Ülker yanıtını verdi.

Real Madrid ayrıca yüzde 37,5 oy alarak "Karşılaşmaktan en fazla çekinilen takım" seçildi. Oyların yüzde 29,17'sini alan BC Olympiacos ikinci, yüzde 12,5 oy alan Fenerbahçe Ülker üçüncü sırada yer aldı.

Fenerbahçe Ülker'in Sırp Antrenörü Zeljko Obradovic, oyların yüzde 58,33'ünü alarak, rakiplerinin açık ara önünde "en iyi antrenör" seçildi. Obradovic'i, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso (yüzde 25) ve Olympiacos Başantrenörü Georgios Bartzokas (yüzde 8,33) takip etti.

Turkish Airlines Euroleague'de Türkiye'yi temsil eden ekipler Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital'in maçlarını oynadığı İstanbul, İspanya'nın Barcelona kentinden sonra "ziyaret etmekten en fazla hoşlanılan kent" seçildi.

Euroleague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, anketin diğer bölümü haftaya duyurulacak.
Anketten Fenerbahçe Ülker Çıktı Anketten Fenerbahçe Ülker Çıktı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.