Advertisement

Emre Bayav, Daçka'da.

TB2L'de 18 hafta geride kalırken elde ettiği 14 galibiyetle liderliğini sürdüren Darüşşafaka Doğuş, kadrosuna önemli bir takviye daha yaptı. İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta içerisinde Royal Halı Gaziantep ile yollarını ayıran deneyimli pivot Emre Bayav ile sözleşme imzaladı..

İTÜ altyapısından yetiştikten sonra bir süre Sırp ekibi Kızılyıldız forması giyen ve ardından Efes Pilsen'e transfer olan Bayav; Pertevniyal, Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkim ve Erdemirspor formaları giymişti. Sezon başında Royal Halı Gaziantep ile anlaşma sağlayan Emre Bayav, Mersin'deki 2013 Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanan milli takımımızın kadrosunda da yer alıyordu.

26 yaşındaki ve 2.12 boyundaki Emre Bayav, Royal Halı Gaziantep formasıyla bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 8, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 4 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 12.4 dakika sahada kalan Bayav, bu maçlarda; 3.6 sayı, 3.1 ribaund ve 1 asist ortalaması yakalarken, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise ortalama 12 dakika sahada kalarak; 3 sayı ve 1.5 ribaund tutturmuştu.
Emre Bayav, Daçka'da. Emre Bayav, Daçka'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.