Advertisement

Barış Ermiş, Royal Halı Gaziantep'te.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep, Fenerbahçe Ülker forması giyen deneyimli guard Barış Ermiş'i kadrosuna kattı. Bugün Gaziantep'e giderek yeni takımına katılacak olan Ermiş, hafta sonu oynanacak Tofaş maçında da Royal Halı Gaziantep formasıyla ilk maçına çıkacak..

Fenerbahçe Ülker'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılması uzun süredir gündemde olan 29 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Barış Ermiş, Yeşilyurt altyapısından yetiştikten sonra; Efes Pilsen, Pertevniyal, Beşiktaş, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve Banvit formaları da giymişti. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final oynayarak gümüş madalya kazanan ve 2013 Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olarak altın madalya kazanan A Milli takımımızın kadrosunda da yer alan Ermiş, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası aday kadrosunda da yer almış fakat daha sonra kadrodan çıkartılmıştı.

Bu sezon Fenerbahçe Ülker formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 5 maçta, Turkish Airlines Euroleague'de ise 1 maçta süre alabilen Barış Ermiş, ligde oynadığı maçlarda ortalama 6.4 dakika sahada kalarak; 1.2 sayı ve 1 asist ortalaması yakalamış, Turkish Airlines Euroleague'de Budivelnyk Kiev'e karşı oynadığı maçta ise 6 dakika sahada kalarak 1 asistle maçı tamamlamıştı.
Barış Ermiş, Royal Halı Gaziantep'te. Barış Ermiş, Royal Halı Gaziantep'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.