Advertisement

Aliağa Petkim, Kevin Anderson ile Anlaştı.

Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa PETKİM’de kadroyu güçlendirmek için oyun kurucu Kevin Anderson ile anlaştıklarını açıkladı. 25 yaşındaki 1.88 metre boyundaki ABD'li oyuncu işlemleri tamamlanırsa Banvit maçında hazır olacak. 

Yeni transferi açıklayan Kulüp Başkanı Uğur Eren, sosyal medyadan önemli açıklamalar da yaptı. BEKO Basketbol Liginde son sırada bulunan Aliağa PETKİM’in yepyeni bir heyecan ve motivasyonla ligin 2. Yarısına başlayacağını söyleyen Başkan Eren, “Aliağa PETKİM düşecek sananlar yanılacak. Aliağa, Basketbolu çok seviyor. Aliağa PETKİM, bir çok Spor kulübünün yaşadığı gibi ekonomik sıkıntılar yaşamaktadır. Bu sıkıntıların aşılması için tüm çabamızı gösteriyoruz. Aliağa halkının basketbolu çok sevdiğini, takımımızın bu kent için çok önemli olduğunu biliyoruz. Aliağa Petkim, kentimize yeniden başarılı günler yaşatacak” dedi.

Kadro zenginliği yaratmak ve takımı güçlendirmek istediklerini belirten Başkan Eren, “Yunanistan’ın Ilysiakos takımından ABD’li oyun kurucu Kevin Anderson’la sezon sonuna kadar anlaştık” dedi. Başkan Eren, “25 yaşındaki 1.88 metre boyundaki ABD'li oyuncu Kevin Anderson ile kadromuzu güçlendirdik. Daha önce Strasbourg, El Massagno, Canton Charge, Cleveland Cavaliers ve Basket Cantu takımlarında oynayan bir oyuncu. Lisans işlemlerini tamamlarsak yarın forma giymeye hazır olacak.” dedi. Anderson, bu sezon liginde son sırada yer alan Ilysiakos takımı ile Yunanistan Ligi'nde 14 maçta forma giymiş, oynadığı maçlarda ortalama 26.2 dakika sahada kalarak; 14.3 sayı, 2.9 ribaund ve 2.4 asist ortalamaları yakalamıştı.

Öte yandan Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren kendi twitter ve facebook Sosyal Medya hesaplarından takımdan başarı bekleyen camiaya umut dolu mesajlar verdi. “Aliağa Petkim, asla ligden düşmeye aday bir takım değildir. Türk basketbolunu ateşleyen bir kent olarak, yeniden eski gücümüze kavuşacağız.” diyen Başkan Eren, “Oyuncularımıza, teknik heyetimize ve taraftarımıza güveniyoruz. Takımımız ligin 2. Yarısında özlediğimiz başarılara yeniden kavuşacaktır. Kulüp başkanı olarak söylüyorum; Aliağa Petkim'de hiçbir oyuncumuz satılık değildir. Kadromuzdaki tüm oyuncularımıza inanıyor, güveniyoruz” açıklamasında bulundu.
Aliağa Petkim, Kevin Anderson ile Anlaştı. Aliağa Petkim, Kevin Anderson ile Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.