Advertisement

Fenerbahçe Ülker'den İlkan ve Oğuz Açıklaması

Fenerbahçe Ülker'de sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan iki milli oyuncu Oğuz Savaş ve İlkan Karaman'ın sağlık durumlarıyla ilgili bir bilgilendirme metni yayınlandı..

Sarı-Lacivertli kulübün resmi sitesinden yayınlanan açıklama şu şekilde:

Fenerbahçe Ülker Kulüp Doktoru Dr. Koray Tarımcı’nın bugün Resmi Sitemize yapmış olduğu sakatlığı bulunan oyuncularımız Oğuz Savaş ve İlkan Karaman ile ilgili açıklaması şöyledir: “Geçirmiş oldukları operasyonlar nedeniyle uzun süredir takımımızdan uzak kalan oyuncularımızdan Oğuz Savaş ve İlkan Karaman'nın son sağlık durumlarını değerlendirdiğimizde;

OĞUZ SAVAŞ: 27 Eylül tarihinde revizyon operasyonu geçiren oyuncumuzun 14. haftada yapılan (17 Ocak) tomografi ve muayenesi sonrasında operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Tahir Öğüt tarafından iyileşmenin %90 tamamlandığı belirtilmiş ve %100 iyileşme olmadan geri dönüş yapmasının riskli olduğu ifade edilmiştir. Bu görüş doğrultusunda oyuncumuzun takımdan ayrı çalışmasına devam edilmesine karar verilmiştir.  bu program dahilinde oyuncumuz halter ağırlıklı kondisyon çalışmasına, şut -serbest atış ve pota altı çalışmalarına 2 hafta daha devam edecektir. Bu süre sonunda yapılacak kontrol sonrası kendisinin tamamen sağlığına kavuşup takımla beraber çalışacağına inanıyoruz.

İLKAN KARAMAN: 7 Ağustos tarihinde her 2 dizinde de operasyon geçiren oyuncumuzun kondisyonerlerimiz ve fizyoterapistimiz ile çalışmaları takımdan ayrı olarak devam etmektedir. Oyuncumuzun şubat ayı sonunda takımımıza katılabileceğini düşünüyoruz.”
Fenerbahçe Ülker'den İlkan ve Oğuz Açıklaması Fenerbahçe Ülker'den İlkan ve Oğuz Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.