Advertisement

Erdoğan: "İyi bir takım olduğumuzu ispatladık"

Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda devreyi 24 puanla 6. sırada tamamlayan Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihhan Erdoğan, "Lige verilen arayı iyi değerlendirip sakat oyuncularımızın iyileşmesiyle ikinci yarıya daha güçlü başlamak istiyoruz" dedi.

Erdoğan, İlk devrede 15 maçta 9 galibiyet aldıklarını ve ligi 24 puanla 6. bitirdiklerini, ligin düşük bütçeli takımlar arasında yer almalarına rağmen iyi mücadele ederek hak ettikleri yere ulaştıklarını kaydetti.

Mağlup oldukları takımların ligin güçlü ekipleri olduğunu hatırlatan Erdoğan, "İkinci yarı aynı performansı gösterirsek, play-off için üst sıralarda yer alırız. Lige verilen arayı iyi değerlendirip, sakat oyuncularımızın iyileşmesiyle ikinci yarıya daha güçlü başlamak istiyoruz. Kendi evimizde aldığımız sonuçlar bizi sıralamada üst sıralara çıkardı. Oyuncularımızın performansından çok memnunuz. Hala eksiklerimiz var. Bunları biliyoruz. Ancak çok çalışarak eksikliklerimizi tamamlamak arzusundayız" dedi.

Erdoğan, ikinci yarıda Uşak'ta oynayacakları tüm maçları kazanmayı hedeflediklerini belirterek, "İyi bir takım olduğumuzu ispatladık, sadece seyir zevki yüksek maçlar çıkartmak ve iyi basketbol oynamak istiyoruz" diye konuştu.
Erdoğan: "İyi bir takım olduğumuzu ispatladık" Erdoğan: "İyi bir takım olduğumuzu ispatladık" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.