Advertisement

Babaoğlu, Zorlu Maç Öncesi Umutlu

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Mete Babaoğlu, bu hafta karşılaşacakları Galatasaray Liv Hospital maçının zor olacağını ancak ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek istediklerini belirtti.

Babaoğlu yaptığı açıklamada, geçen hafta Torku Konya Selçuk Üniversitesi karşısında aldıkları galibiyetin, kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Ligin ilk yarısının son maçında Galatasaray Liv Hospital'a konuk olacaklarını bildiren Babaoğlu, "Galatasaray Liv Hospital maçı zor bir maç olacak. Rakibimiz Avrupa'da olduğu kadar ligde de iyi bir performans sergiliyor. Kolay bir maç olmayacak ama biz de ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Babaoğlu, maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ve karşılaşmada keyifli bir oyun sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Babaoğlu, şöyle devam etti: "Ligin ilk yarısını bizim açımızdan ikiye bölmek lazım. Çünkü ilk 7 hafta kadro problemleriyle uğraştık. Kadromuz oturtunca seri galibiyetler aldık. 2 kritik maçı son saniyelerde kaybettik. Bu maçları kazanabilseydik ligdeki sıralamamız çok farklı olurdu. Ligin ikinci yarısına fikstür dezavantajıyla giriyoruz ama umutluyuz. Altını çizmek istediğim bir konu da oyuncu alımı yapmadık. Mali disiplinimizin bozulmaması için hareket ettik. Kulübümüz, mali vecibelerini yerine getiren ender takımlardan biri."
Babaoğlu, Zorlu Maç Öncesi Umutlu Babaoğlu, Zorlu Maç Öncesi Umutlu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.